Friday, 29 April 2016

Macho


These are My greatest hits topping scenes in a gayporn vids. Really feeling it

Friday, 15 April 2016

Marshmallow

Dear journal,
Really fond of this new theme for my Galaxy Edge 6. The colors are so vibrant. Exauisite. Red, the color of my heart.

                                             
                                            
                                            

In the gallery section, there are tonnes of sexy photos of me in my underwear as well as very orgasmic naked photos ;-)

Monday, 4 April 2016

Soda

I really love this underwear. It is a dri fit style with an urban feeling. The color. The fabric. The attitude. Soda. Wish you can see me in it bro

Friday, 1 April 2016

Rim

Hello
Rimming. Sedap dan mengghairahkan bro. Jom rim aku beb. Aku minat layan latinboyz punya klip. Dorang memang sedap. Body ok ala-ala Asian. Lagi seronok daripada yang orang putih. Muka latino pun macho jugak beb. Jom
        
                                                                "Bro..ah..sedapnya.."
        
                                                                  "My fave scene"
            
         
         "Cuba korang gentel puting time tengok batang dia kena blow. Aku suka bila bibir dia keluar        
                                                      masuk kat takuk kote tu bro"
        
                                                 "Dorang ni pro beb. Syok tengok. Jom"
         
                                                       "My nipples. Suck them bro!"
   
 

Saturday, 26 March 2016

Ketagih

Hi jurnal,
Ketagih. Aku sangat ketagih dengan pornografi homoseksual. Well, bro, I cannot simply sleep around you see. Thus, watching porn is a prozac to me. It is to my feeling's desire. Bila melayan aksi seks antara pelakon porno yang gay memang teruja rasanya. Lebih-lebih lagi bila kamera difokus pada pergerakan batang masuk lubang. Aku tak tahu pasal kau bro, tapi aku tahu, porno sedikit sebanyak mengurangkan perasaan nafsu aku. Suka juga bila tengok bubble butt sang top turun naik. Bila fokus pada bontot top yang sibuk fuck sang bottom, syok je. Lagi-lagi jika bontot top tu pejal berotot. Aku minat aksi top bertiarap atas belakang sang bottom. Melekapkan badan sambil bontot turun naik kesedapan. Aku suka tengok ekspresi dan gerak tubuh lelaki berotot gay yang berpeluh kenikmatan sedang beraksi di katil beb. Syok tengok. Memang feel habis seolah-olah kita rasa apa yang top atau bottom tu rasa. Top ke bottom ke, sama je. Saling memerlukan untuk ke puncak. Beb, jangan tipu, kau pun layan porno juga kan? Pasti kau akan berfantasi non-stop hingga puncak air nak terkeluar. Rasa syok tatkala kita membayangkan lelaki yang kita nak sangat bermain bersama dan memuaskan kita seperti aksi pelakon porno. Aku sering bayangkan seseorang ni walau aku tahu ianya cuma imaginasiku. Aku suka video Sean Cody, Randy Blue, Machofucker, Pornhub, Redtube, Gayfuror dan sekarang layan latino men. Batang sedap dan besar beb. Bontot bottom dia pun not bad. Perasan tak jika pelakon tu nak terpancut, dia akan cakap "I...wanna cum!"? Best. I wish you are beside me every night bro so we can kiss and lancap together. How cool is that? Ok bro, aku nak layan video kegemaranku. Wanna say your name when I argghhhh...cum bro! 
         
        
  
                                                  "...ah I wanna cum..wanna cumm..ahh"



Tuesday, 15 March 2016

069

Hi bro
Sometimes, aku layan video-video onstage dan backstage bodybuilding. Kalau yang weigh-in paling aku suke. Boleh tengok spender yang dorang pakai. Aku jumpa video youtube ni. Syok. Gold's Gym Jakarta bodybuilding event. Suka tengok bodybuilder bertag nombor 069. Nombor dah sedap, 69 hehe. Lagi sedap, trunk dia. Sexy dan berbonjol besar. Rupa pun ok. My taste. Dorang ni juara bodybuilders dari Indonesia. Macam lagi elok dari yang Tegap punya kat FB. Suka tengok mamat tu. Aku horny tengok. Dia lah yang paling menonjol dari segi bonjolan bawah tu. Bodybuilder trunk merah tu pun not bad. Macho. Tapi aku terpancut dengan yang bodybuilder tag number 069. Sedap. 
       
                                                  "Tag 069, bodybuilder ketiga dari kiri"
           
       
                                                 "Big bulge bro. Bodybuilder trunk merah pun ok"

       
           
       
                                                          "Sedap tengok bulge 069 ni"

        
Tak pasti siapa bodybuilder ni tapi, badan dah ok bagi aku. My new inspiration :-) whoever you are, Semoga dia terus mantap. Keep the tight and sexy bulge! You make me cum bro. Luv it!