Saturday, 6 February 2016

Planetromeo

   Hi jurnal,
Dalam sejarah hidup aku, Planetromeo ni merupakan salah satu media sosial yang telah banyak menemukan aku dengan lelaki. Dari mula sehingga kini, website ni memang top juga untuk cari teman cium dan main. Aku mula kenali pr ni dari kawan. Lepas tu aku sanggup keluar ke cc semata-mata nak log in. Tu bertahun-tahun yang lalu sebelum wifi menular. Time tu perit nak bukak pr kat cc takut orang tengok. Kini dah dihujung jari sangat dah. Pr ni oun dah menjadi premium. Nak bukak pic xxx id orang kena bayar. Dulu, free je. Pr ni juga antara web sosial yang membantu aku mengenal orang dan bereksperimen dengan perkenalan. Dah banyak berubah laman sosial ni. Now, there are tons of gay social networking out there. Tapi aku susah nak bukak pintu jiwa aku untuk terima dengan mudah sesiapa yang pegi mesej dan ajak main. Pengalaman mengajar diri. Pahit manis semua dah aku lalui. Kini aku muat turun balik apps ni kat ipad aku. Manatahu dapat isi kekosongan masa dan boleh berpeluang lagi mengenal orang. Nampak syok jugak dan lebih exclusive dah laman sosial ni. Menjadi seorang lelaki sepertiku, naluri nak kenal orang tu tetap wujud. Tetapi nak ajak main dan bermain tu aku kena think twice. Bukan nak main jom aje. Takut tak taste. Bro kat luar tu still aktif ke ber pr nih? 

 


  

Friday, 5 February 2016

Tuala

Hi jurnal,
Aku baru habis gym dan bertuala saja. Macam dalam sauna rasenye. Semalam termimpi wet dream. Pelik sikit aku tak rasa terpancut. Tapi memang feel mimpi tu. Dapat pegang batang somebody. Dia yang terpancut. Nasib aku dapat kawal perasaan kalau tak mandi wajib pula.
                                     
                                                  "Aik..apa tu bro kat tengah-tengah.."
       
                                                                      "Jom bro"
   

Sunday, 31 January 2016

Oops! Mengeras



Dear Jurnalku,
Adoi..dia mengeras lagi..foto ni dari koleksiku. Pernah upload kat FB. Now nak simpan kat  timeline blog jurnal ni pulak. Argg lepas training for sure babybro aku mengeras..jom beb

Happy Sunday Afternoon ^_*

Saturday, 30 January 2016

Pernah pakai Panske tak?


Hey beb..
Kalau ALB travel suka bawa spender Panske ni. Order kat FB. Dia upgrade bonjolan kita kalau pakai. Kena pakai dalam spender. Kasi upgrade lagi dan tight look kita punya babybro. Suka betul rasanya. Bila berjalan, terasa kelelakian kita menebal. But, wear at special time je or if you sesaje nak show-off your bulge! Try today bro. Maybe one day you and I can wear it together. Fantasiku nak spend time bersama-sama berspender macam ni sambil kiss. Syok. Sedap. Tx Panske Underwear..Man I feel like a hunk!
   
   



Skinxwearku

                                            

4 U Bro
Torso&Skinxwear..Bila pakai spender ni, rase ghairah. Kepala batang terbentuk hebat. One of my nice underwear collections. Be sexxxy in your spender bro! 

Sunday, 24 January 2016

Well my journal blog is all things sexy

Hey bro
I try to cherish how I feel about myself. No longer a boyfriend, a lover or a scandal to anyone. I have done all and try to live as greatly as I could. This blog may contain sexual stuff that only a minority of us can understand or even accept. Videos and clips may not be entries but other bloggers have done that approach. My blog is all things gay and yes sometimes related to my inner alter ego and indeed about my surrounding emotion. Feel free to comment or drop a line to say hi. I would love to hear from you guys too. Our life is short so make it simple and straightforward. The photos herein are mine and I love to share with you out there because it is a kaleidoscope of my feeling. I want back my blogger status evolve to something nice and perhaps naughty too. Life is meaningful with some occasional sexy things yea? ^_^

Love
Jurnal Arjuna Gym author.
xoxox

Saturday, 23 January 2016

Sedap tengok bodybuilder ni ar

Hi bro
Sedap. Itulah pandangan ALB bila tengok klip video muscleworship Alvin Viernes ni. Dia seorangbodybuilder dan model. 
 "Suke ar tengok dia beb"
Tapi tak pasti jika dia pernah buat video xrated style seperti bodybuilder barat yang berkecimpung dalam industri hiburan porno. Sebelum ni tak perasan saper dia ni. Tapi bila dah browse jadi minat pulak ar. Merembes ALB dibuatnya.
"Ghairah dengan trunk biru dia bro"
Body dia best juga. Tak nampak sangat steroid user. Rupa pun ala Malay look. ALB suke tengok senyuman dia. Kalau dia posing dengan trunk fuh memang syok ar bro tengok. Tadi masa buat kerja sesambil ar pegi download klip muscleworship dia ni. Tak tertahan nafsu. Oops! Terpancut ALB bayangkan dia. Sedap ar huhu.

                                  
 "Tengok kat shot sudut pinggul dia..tali spender tu..syok je"
                                                             "Yang best smile dia ar"
Tapi tak de pulak video dia melancap ke buat sex ke. Kekadang ada je bodybuilder barat yang buat solo show. Tapi harap dia limit diri dia tak kesitu. Seksi juga kalau tak full frontal dia ni. Tetap saya suka. Dia ibarat model otot terbaru saya.